Stefan-Stosic logo crni1
Iskustvo sa Erasmus+ studentske razmene

Iskustvo sa Erasmus+ studentske razmene u Portugalu – Ivona Stevic

Ukoliko pratite moj rad do sada, želim da vas obavestim da sam pokrenuo moj YouTube kanal, i da već drugu epizodu uživo iz Porta možete pogledati OVDE.

Gost u mojoj podcast epizodi je bila Ivona Stević- studentkinja Ekonomskog fakulteta u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu koja se trenutno nalazi na studentskoj Erasmus+ razmeni u Portugalu.

Ivona nam govori o svom prvom iskustvu života u inostranstvu, koje su to stvari koje su je pozitivno iznenadile, ali i sa kojim izazovima se je do sada susrela i kako ih je prevazišla. Od našeg prvog poziva je prošlo manje od 6 meseci, a Ivona je krenula od 0, došla do dobijene stipendije i ovakvog pogleda uživo u Portu, koji vam delimično prenosimo ovim putem u pozadini. Divan je osećaj znati da još neko živi svoj san o studijama i života u inostranstvu!

Ukoliko želiš da upišeš master u Evropi, napravio sam online program koji će ti u tome pomoći. Moj posao je da ti olakšam ceo proces i budem ti podrška na tom putu za pitanja koja ti se jave. Ukoliko ne znaš odakle da kreneš i imaš gomilu pitanja, onda je ovaj program za tebe! Klikni na link OVDE da zakažeš besplatne konsultacije da vidimo da li smo match za saradnju i kako ti mogu najbolje pomoći.

Prijavi se na newsletter

Prijavom na newsletter dobijaš dodatan sadržaj o stipendijama, razmenama i studijama u inostranstvu.